Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Circulația pe A2 București-Constanța se desfășoară pe un carosabil parțial umed. Cum se circulă pe celelalte drumuri din țară

ro

24 Aug, 2022 08:22 804 Marime text
Autostrada A 2 București-ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 67C Șugag – Obârșia Lotrului, la kilometrul 107, în localitatea Tău Bistra, județul Alba, traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ, după ce, în cursul zilei de ieri, aluviunile de pe versanți au ajuns pe carosabil, blocând circulația. Se estimează reluarea normală a circulației în cursul zilei de astăzi.

Potrivit Infotrafic, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea  și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, începând din zona localității Ciorogârla, jud. Ilfov, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Domnești și Berceni.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC“ - au mai transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii