Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații noi despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce spune soția marelui artist

ro

12 Jul, 2021 11:40 1782 Marime text
  • Soția lui Benone Sinulescu a decis că este momentul să facă lumină în acest caz și să spună concret care este starea de sănătate a marelui artist.

Zilele trecute fostul impresar al lui Benone Sinulescu a declarat că marele artist ar fi în stare foarte gravă după ce ar fi fost găsit inconștient în locuința sa. 

De altfel, fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, a transmis "un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții lui Nea Beni".

Astăzi, soția lui Benone Sinulescu a decis că este momentul să facă lumină în acest caz și să spună concret care este starea de sănătate a marelui artist.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.
Totuși, situația impune câteva precizări:
În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronica constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat.
Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbăta starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.
În acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fară a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fară a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”
Se dovedește că Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.


Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugam cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu“ - se arată în mesajul transmis de Elena Sinulescu pe pagina de Facebook a marelui artist. 

Citește și: 

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în locuință


Sursa foto: Facebook/Benone Sinulescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii