Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații de ultim moment despre starea victimelor din incendiul de la Eforie!

ro

14 Oct, 2022 11:08 1691 Marime text
Imagine de la eveniment
Un incendiu cu final tragic a avut loc ieri, 13 octombrie, la Eforie. 

Din nefericire un bărbat a murit și alte persoane au suferit arsuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi, doi bărbați se alfă în stare critică, și, respectiv, foarte gravă. 

Este vorba despre un bărbat de 65 ani, care a suferit arsuri pe 65-70% suprafata corporală, arsuri de căi aeriene superioare, și care este în stare foarte gravă. Acesta a fost transferat la un spital din Iași.

Încă un bărbat de 50 de ani, prezintă 90% arsuri. Și acesta se află  stare critică. O altă victimă este o femeie, de 82 de ani, intoxicată cu fum, cu o ușoară insuficiență respiratorie. Aceasta este în stare stabilă și rămâne internatp pentru tratament de specialitate., a transmis purtătorul de cuvânt al instituției. 


Detalii despre incendiu 

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un incendiu în localitatea Eforie Nord.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, incendiul s-a manifestat la o casă de pe strada Mărășești. În afară de bărbatul carbonizat, printre victime se numără 2 bărbați cu vârsta de 53, respectiv 65 de ani au arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului. Femeia in vârstă de 80 de ani prezenta arsuri căi aeriene. Cele 3 victime cu arsuri sunt preluate de către echipajele medicale SAJ și SMURD de la fața locului.


Citește și: Mesaje de condoleanțe pentru tăticul mort carbonizat în incendiul de la Eforie. „Un erou și un OM în adevăratul sens al cuvântului“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii