Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:04 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înființată anul trecut Modificări în firma ginerelui lui Nicușor Constantinescu

ro

14 Jan, 2021 00:00 1242 Marime text
  • Alexandru Bogdan Bălașa s-a retras din firmă, astfel că funcția de administrator i-a revenit proaspătului asociat Gheorghe Vlad Bălănescu.
  • În urma modificărilor, Vlad Edward Flavius Țîru deține 80% din acțiuni, iar Gheorghe Vlad Bălănescu – 20%.
  • Societatea The Butcher 01 a fost înființată la data de 24 iunie 2020 și are sediul social în Constanța, pe strada Baba Novac, nr. 189.

Societatea The Bucther 01, înființată în vara anului 2020 și deținută, în proporție de 80% de Vlad Edward Flavius Țîru, ginerele fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, are un nou administrator!

Alexandru Bogdan Bălașa s-a retras din firmă, astfel că funcția de administrator i-a revenit proaspătului asociat Gheorghe Vlad Bălănescu.

Decizia, luată la sfârșitul lui noiembrie 2020, a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.

Se arată în actele oficiale că Alexandru Bogdan Bălașa și Vlad Edward Flavius Țîru, cei doi acționari ai The Butcher 01, au decis retragerea din societate a lui Alexandru Bogdan Bălașa, acțiunile sale fiind cesionate lui Gheorghe Vlad Bălănescu.

Totodată, Alexandru Bogdan Bălășa s-a retras și din funcția de administrator, care i-a revenit lui Gheorghe Vlad Bălănescu.

În urma modificărilor, Vlad Edward Flavius Țîru deține 80% din acțiuni, iar Gheorghe Vlad Bălănescu – 20%.
 

Oficial, de la Registrul Comerțului

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 13 ianuarie 2021, societatea The Butcher 01 a fost înființată la data de 24 iunie 2020 și are sediul social în Constanța, pe strada Baba Novac, nr. 189.

Capitalul social subscris este de 200 de lei, iar domeniul de activitate principal este reprezentat de „prelucrarea și conservarea cărnii“.

Firma are și un punct de lucru pe strada Unirii nr. 37.

Nu există înregistrări cu privire la situația financiară.


Citește și:

Ginerele lui Nicușor Constantinescu și-a făcut o nouă firmă
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii