Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident în timpul slujbei săvârșite de ÎPS Teodosie. Ce s-a întâmplat la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța (VIDEO)

ro

26 Jun, 2023 09:35 5593 Marime text
Incident, sâmbătă, la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța!

În timp ce citea o rugăciune, IPS Teodosie a fost întrerupt de un credincios revoltat care i-a cerut banii înapoi.

 „De ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul preotului Stănei Dumitru. Nesimțitule, diavole ce ești. Să nu puneți mâna pe mine”, a strigat bărbatul care a fost auzit în timpul slujbei transmise în direct de Arhiepiscopia Tomisului.

Incidentul poate fi văzut de la minutul 2:11:10 în seciunea Video a materialului. 

Amimtim că, Consiliul Local Constanța a declarat recurs împotriva Hotărârii 1765/2022 a Tribunalului Constanța favorabilă Arhiepiscopiei Tomisului.

Dosarul are indicativul 3666/118/2022 și vizează dreptul de administrare al Arhiepiscopiei pentru terenul de lângă Catedrala Eroilor, din parcul Casei de Cultură.

Judecătorii au spus despre HCL prin care s-a revocat dreptul de administrare al Arhiepiscopiei asupra terenului că „este limpede că este una discreționară și luată cu exces de putere“.


Vă prezentăm în continuare conținutul comunicatului de presă pus la dispoziție de Arhiepiscopia Tomisului:
 
O persoană a tulburat slujba la Catedrala arhiepiscopală.

Referitor la incidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, la Catedrala arhiepiscopală din Constanța, în care o persoană care s-a prezentat drept „nepotul părintelui Dumitru Stănei” a tulburat slujba Acatistului, oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului precizează următoarele:

- serviciul de Contabilitate nu cunoaște cine este persoana în cauză și nici nu există vreo datorie în acest sens;
- nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaște persoana respectivă și nici că ar avea vreo datorie financiară față de aceasta;
- faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură.

Citește și: Arhiepiscopia Tomisului, victorie împotriva Consiliului Local Constanța pentru terenul de lângă Casa de Cultură (MOTIVARE)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii