Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la un mall. Mai multe persoane, evacuate de urgenţă

ro

18 Dec, 2019 21:28 1853 Marime text

Mai multe persoane care se aflau într-un mall din municipiul Sibiu au fost evacuate de urgenţă în cursul serii de miercuri, după izbucnirea unui incendiu în parcarea subterană, scrie romaniatv.net. 
 
Alarma de incendiu a pornit din nou, miercuri seară, la Promenada Sibiu. Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, incendiul a fost localizat la o maşină aflată în parcare şi a fost lichidat rapid.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu trei echipaje de pompieri militari şi autospeciale de stingere în parcarea subterană a Mall-ului Sibiu pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii militari. S-a efectuat evacuarea clienţilor datorită cantităţii mare de fum degajat", au precizat reprezentanţii ISU.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă a SAJ Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale.

"Deocamdată echipajul se află în aşteptare, nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale", au menţionat reprezentanţii SAJ Sibiu. Ironia sorţii, miercuri dimineaţă avusese loc un exerciţiu de simulare a incendiilor la acest mall.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii