Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la secția ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța CLSU a luat Hotărârea nr. 83. Despre ce este vorba

ro

01 Oct, 2021 20:20 1738 Marime text
  • Se aprobă împuternicirea primarului municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, să emită dispoziții cu privire la alocarea de fonduri financiare din bugetul local al municipiului Constanța pentru achiziționarea materialelor necesare în vederea refacerii/reabiIitării/conservării efectelor incendiului produs la secția ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi Hotărârea nr. 83 prin care se aprobă împuternicirea primarului municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, să emită dispoziții cu privire la alocarea de fonduri financiare din bugetul local al municipiului Constanța pentru achiziționarea materialelor necesare în vederea refacerii/reabiIitării/conservării efectelor incendiului produs la secția ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Hotărârea a fost adoptată în baza prevederilor H.G. nr. 557/2016 privind managementul tipurilor de risc și prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările ulterioare și H.G. nr. 1491/2004 pentru aprobarea Regulamentului — cadru privind structura organizatorică, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgentă.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii