Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INCDSB Tulcea, studiu privind evaluarea emisiilor de gaze cu efect de seră

ro

09 Feb, 2021 21:10 1573 Marime text
  • Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Știinte Biologice Tulcea organizează licitație publică pentru a derula un studiu privind evaluarea emisiilor de gaze cu efect de seră, anunț ce poate fi consultat în secțiunea Documente a materialului.
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Știinte Biologice Tulcea organizează licitație publică pentru a încheia un contract privind un studiu despre evaluarea emisiilor de gaze cu efect de seră. Valoarea totală a contractului este de 125.000 lei.
 
Descrierea contractului

 
Obiectul contractului consta in prestarea de servicii de specialitate pentru obtinerea de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice a unui Studiu privind evaluarea emisiilor de gaze cu efect de sera conform metodologiei EIB (European Investment Bank) pentru Hub-ul din Murighiol Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire.

În măsura în care solicitările de clarificare sunt primite cu cel putin 6 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar si complet tuturor acestor solicitări de clarificare în a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
În cadrul procesului investițional aferent proiectului major privind HUB-ul Centrului International de Studii Avansate pentru Sisteme Fluvii-Mari Danubius-RI ce urmeaza a se construi in localitatea Murighiol, judetul Tulcea, autoritatea contractanta isi propune sa incheie un contract privind achizitia de servicii de specialitate pentru elaborarea unui studiu privind evaluarea emisiilor de gaze cu efect de sera conform metodologiei EIB (European Investment Bank) pentru Hub-ul din Murighiol.
Detalii suplimentare cu privire la obiectul procedurii de atribuire se regasesc in caietul de sarcini aferent prezentei proceduri de atribuire.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22.02.2021, ora 15.00. 

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii