Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încălțăminte marca Jordan — creează-ți un stil baschetbalistic și streetwear

ro

22 Mar, 2023 13:49 1367 Marime text
 
  • Sneakers de la Jordan sunt unele dintre cele mai populare modele de încălțăminte din lume. De când au apărut pentru prima dată pe rafturi, în anii '80, au devenit o legendă. Creați inițial pentru terenul de baschet, au devenit rapid un must-have pentru ținutele urbane. Completează-ți garderoba cu modelul iconic decorat cu celebrul logo și oferă outfit-urilor tale de zi cu zi un stil baschetbalistic și streetwear!

Sneakers de la Jordan în versiune pentru femei
Vrei să adaugi un confort de tip sportiv în garderoba ta? Încălțămintea pentru femei marca Jordan va fi baza perfectă pentru crearea unor ținute casual, practice, dar elegante. Sneakers, cu profilul lor tip basketbalistic, sunt perfecți pentru a ieși cu prietenele, pentru a merge la cinema sau pentru a fi activă în aer liber. Dacă vrei să-ți subliniezi respectul pentru moștenirea brandului, alege un model de inspirație retro, cum ar fi Air Jordan 1 Elevate Low. Această propunere îți permite să creezi look-uri care amintesc de anii '90 și '00 - în prezent, una dintre cele mai puternice tendințe în materie de streetwear. Dacă preferi versiunile moderne, cu forme expresive și futuriste, aruncă o privire la Jordan Air 200E și Air Jordan 11 Cmft Low. Formele dinamice și combinațiile neobișnuite de nuanțe vor atrage cu siguranță atenția și te vor diferenția de mulțimea insipidă. Pentru o ținută athleisure perfectă, asortează sneakers cu un sacou oversize peste un tricou din bumbac și colanți scurți, completându-ți look-ul cu ochelari de soare eleganți și o șapcă. Nu-ți fie teamă să porți rochii sau fuste delicate, vaporoase, cu sneakers masivi.
 
Propuneri cu stil pentru bărbați   
Adidasi Jordan barbati oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni. Brandul a creat o gamă largă de modele și variante de culori, dar toate au un vibe baschetbalistic, precum și o manoperă excelentă și o garanție de confort de durată. Poți opta pentru o croială tipică pentru baschet, cu profil înalt și bine consolidat la nivelul gleznei, sau pentru una dintre reeditările reactualizate, cu un caracter mai versatil. Dacă îți place stilul minimalist, alege unul dintre modelele atemporale Jordan Air 1 Mid sau Jordan Series Mid. Le poți folosi pentru a crea ținute universale de zi cu zi. Alege tricoul tău preferat sau un model longsleeve și poartă-l cu pantaloni jogger sau o pereche de blugi casual. Optează pentru un look baschetbalistic cu sneakers pentru bărbați Jordan Max Aura, Point Lane sau Jumpman Pro. Pentru un outfit sportiv perfect, asortează-i cu pantaloni scurți cu o croială mai lungă și un tricou cu numărul jucătorului tău preferat de baschet. În zilele mai reci, pune-ți pur și simplu pe umeri un hanorac oversize sau o jachetă bomber.
 
Încălțăminte marca Jordan pentru copii
Renumita marcă nu-i uită, bineînțeles, pe micii fani ai confortului sportiv. Brandul american oferă o gamă de pantofi sport care cu siguranță vor satisface așteptările micilor iubitori de confort în cel mai bun stil. Pe lângă sneakers clasici, brandul a pregătit și încălțăminte pentru alte sezoane. Pentru un look de iarnă streetwear, cu un vibe sportiv, nu trebuie decât să te aprovizionezi cu practicele cizme de iarnă Jordan Drip 23, care au un profil unic, cu elemente preluate de la pantofii de baschet. Tehnologiile inovatoare și materialele solide asigură suport și protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.
 
Vremea de afară este frumoasă și însorită? Șlapii Jordan Slides sunt un must have în ținutele de vacanță pentru copii. Ușoare, confortabile și perfect concepute, acestea vor îndeplini toate cerințele. Șlapii cu logo-ul Jumpman sunt, de asemenea, un must-have în garderoba juniorilor care iubesc sportul. Le vor lua cu ei la piscină sau la sala de sport. Încălțămintea de la Jordan pentru copii se potrivește atât în garderoba fetelor, cât și în cea a băieților. Aceasta va fi o completare elegantă a ținutelor de zi cu zi pentru școală și timp liber, ceea ce îți va permite să te bucuri de un look perfect încă de la o vârstă fragedă.
Descoperă întreaga colecție de încălțăminte de la Jordan care te așteaptă în showroom-urile Sizeer.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii