Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încălcări grave ale regulilor rutiere, la Constanța!

ro

04 Mar, 2024 17:13 662 Marime text
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști, în județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 martie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în orașul Eforie, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi – Postul de Poliție Transporturi Navale Mangalia Sud au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un motociclu, pe strada Portului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potriviti sursei citate,  la data de 3 martie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi – Secția de Poliție Transporturi Navale Constanța Sud -Agigea au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autocamion, în Portul Constanța Sud - Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

La data de 4 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un ansamblu rutier format din tractor și semiremorcă neînregistrată, pe D.N. 3, în comuna Ciocârlia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și:

Știri ConstanțaAmenzi și nereguli în Hârșova! Rezultatele Acțiunii „Blocada”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii