Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un jucător de alba neagra, depistat de polițiștii locali în stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO)

ro

12 Jul, 2022 12:14 1068 Marime text
Jucător de alba neagra depistat de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia, foto: PMC

Ieri seară, polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în Stațiunea Mamaia, în zona de promenadă, un bărbat din municipiul București care promova un joc de noroc de tip alba-neagra.

La vederea oamenilor legii bărbatul în vârstă de 27 de ani a încetat activitatea ilicită, timp în care spectatorii au părăsit zona, restabilindu-se un climat public civilizat.

Jucător de alba neagra depistat de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia, foto: PMC
Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate (Poliția Stațiunii Mamaia) pentru continuarea cercetărilor, deoarece fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.
 

În cazul în care sesizați astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitații, care ar putea să vă aducă prejudicii materiale și să sesizați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii