Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o majorare de capital în firma Comfort Construct SRL din Constanța

ro

20 Aug, 2023 18:00 1003 Marime text
  • Majorarea de capital s-a făcut cu 200.000 lei
 
În Monitorul Oficial al României, la dată recentă, a fost publicată cea mai nouă decizie luată de Comfort Construct SRL, adoptată la mijlocul lunii iulie 2023.
 
Așadar, Progress Consulting S.A., cu sediul în Constanţa, str. Baba Novac nr. 194, legal reprezentată de Rapotan Adrian, în calitate de asociat unic al societăţii Comfort Construct S.R.L., cu sediul în Constanţa, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 173 A a decis următoarele:
 
  1.  Majorarea capitalului social al societăţii Comfort Construct - S.R.L., prin aport în numerar, de la valoarea de 3.300.000 lei la valoarea de 3.500.000 lei, cu suma de 200.000 lei, prin emisiunea a 2.000 părţi sociale noi, cu valoare nominală de 100 lei/parte socială. Plata sumei de 200.000 lei s-a realizat în baza Ordinului de plată nr. 994/14.07.2023 emis de OTP Bank România - S.A., plătitor Progress Consulting - S.A.
  2.  Urmare a majorării capitalului social, capitalul social al societăţii COMFORT CONSTRUCT - S.R.L. este în cuantum de 3.500.000 lei, divizat în 35.000 părţi sociale, în valoare nominală de 100 lei/parte socială.
  3. Capitalul social este deţinut de asociatul unic PROGRESS CONSULTING - S.A., care deţine un număr de 35.000 părţi sociale, cu o valoare nominală de 100 lei/parte socială şi în valoare totală de 3.500.000 lei, reprezentând 100% capital social al societăţii, având o participare la profit de 100% şi participare la pierderi de 100%.
Societatea Progress Consulting  SA este asociată în societățile Comfort Construct SRL (asociat unic) și Easy Credit 4 All IFN SA (26,1239%). Crăciun Nicolae deține calitatea de acționar la societățile Progress Consulting SA (75%) și Easy Credit 4 All IFN SA (23,9046%) unde deține funcțiile de director general și Președinte Consiliului de administrație.

 
Societatea Progress Consulting SA (fostă Prospes Consulting SA) s-a înființat în anul 1997, a avut mai mulți acționari de-a lungul existenței, iar activitatea de pompe funebre și similare a declarat-o în februarie 2008, practic anul în care Cimitirul Municipal a inaugurat deschiderea unei noi camere mortuare dotată cu standarde europene.
Societatea oferă locuri de veci, servicii și produse funerare non-stop, plan funerar, transport, camere mortuare, cripte, adică tot ce are legătură cu plecarea veșnică.
 
 
Despre Societatea Progress Consulting SA (fostă Prospes Consulting SA) 
 
 
Societatea a desfășurat comerț cu combustibili, minerale și produse chimice pentru industrie, în anul 2006 se schimbă numele societății din Prospes Consulting SA în numele actual  Progress Consulting - S.A, iar în luna august a celuiași an contractează un credit la Exim Bank pentru import mijloace de transport și utilaje de construcții. De asemenea, calitatea de acționari era deținută de un număr mai mare de persoane fizice, de exemplu, Chirilă Constantin (se retrage la finele anului 2003, mai rămîne cenzor o perioadă), Ionescu AurelSerescu Mihail (decedat în anul 2007), Filimon Mariana, Banarescu Petrișor, Mitrea VioricaȚigmeanu Viorel, acționari care s-au retras în intervalul 2003-2009, moment din care acțiunile sunt deținute integral de familia Crăciun Nicolae și Cristina.

 
Tranzacția Coremar via Easy Credit 4 All IFN SA  și preluarea integrală a societății Comfort Construct SRL
 
 
Afacerile societății Progress Consulting SA în anul 2022 sunt tranzacția (cumpărare) de către societate a unui număr de 2800 acțiuni nominative ordinare ale societății Coremar Marine Contractors SRL, cu sediul în Incinta Port Constanța, Dana Tehnică, Clădirea Căi Navigabile, acțiuni deținute de societatea Easy Credit 4 All IFN SA, înregistrate în registrul Acționarilor și Acțiunilor societății de la nr. 720 001-722 80 și preluarea integrală a părților sociale ale societății Comfort Construct SRL, proprietară a imobilului construit la adresa Bdul. Alexandru Lăpușneanu 173A.
 

Societatea Coremar Marine Contractors SRL are ca asociat unic Compania de Remorcare Maritimă COREMAR SA,  care desfășoară activități de servicii anexe transport pe apa, și administrator Iancu-Adrian Stavrositu.
 

C.R.M. COREMAR SA are ca acționarmajoritar pe Stavrositu Iancu-Adrian (55,2169%) și diferența de acțiuni este deținută de Acționari tip listă persoane fizice.
 
Conducerea executivă a societății C.R.M. COREMAR SA este reprezentată prin director general Stavrositu Iancu-Adrian și  directorii Brânzoi Niculai și Laurențiu Mironescu.


Consiliul de administrație al societății are ca administratori pe Cușu Iancu, Trandafir Marius-Sorin și președintele Stavrositu Iancu-Adrian, iar cenzorul este societatea Abakus Audit SRL reprezentată de Ianca Cristina.
 

Societatea Comfort Construct SRL a ajuns în portofoliul societății familiei Crăciun Nicolae și Cristina  în două etape, prin tranzacția din mai 2022 prin care s-au retras din societatea Turcu Dorinel ca persoană fizică și ca reprezentant al societății  Orient Ceramic SRL, și tranzacția finală din februarie a.c. când s-a retras si societatea Easy Credit 4 All IFN SA.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O nouă majorare de capital în firma Comfort Construct SRL din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii