Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ultimele 24 de ore Peste 100 de intervenții ale polițiștilor, în județul Constanța

ro

26 May, 2024 17:44 590 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța





 
  • În ultimele 24 de ore, poliţiştii au desfășurat acțiuni cu efective mărite,  au intervenit la peste 100 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 258 de contravenții.
 
Astfel, aproximativ 360 de poliţişti din structurile operative au acţionat pentru a preveni faptele antisociale şi au intervenit la 123 de evenimente, dintre care 108 au fost sesizate de către cetăţeni prin 112.
 
Polițiștii au organizat, în sistem integrat cu jandarmii, 50 de acţiuni în județul Constanța, desfășurând acțiuni în sistem integrat cu jandarmii, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea  traficului şi consumului de substanțe interzise, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, potrivit IPJ Constanța.
 
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 258 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  aproximativ 117.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic.
 

„Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, opt șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi  pentru conducere sub influenţa alcoolului.”, spun polițiștii.

 
De asemenea, au fost oprite din a circula 11 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.
 
În cadrul acțiunii Blocada, au fost organizate 25 de filtre rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic, fiind legitimate 585 de persoane și verificate 362 de vehicule, conform sursei citate.
 
Totodată, 137 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 28 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, au fost depistate 2 persoane urmărite naţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.
 
Acţiunile poliţiştilor pentru siguranța cetățenilor vor continua în perioada următoare, conchide sursa.
 
 
 
 Citește și
 Bărbat prins la braconaj, în Dunăreni, județul Constanța. S-a ales cu dosar penal (FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii