Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Tulcea Scandal între elevi, aplanat de jandarmi. O minoră de 14 ani agresată

ro

16 Nov, 2023 17:48 969 Marime text

Sursa foto: IJJ Tulcea

 
  • Jandarmii, care se aflau în misiune de patrulare în municipiul Tulcea, au fost sesizați, ieri,15 noiembrie a.c., de către reprezentantul unei școli din municipiul Tulcea cu privire la faptul că în unitatea școlară s-a produs o agresiune fizică între doi elevi, potrivit IJJ Tulcea.
 
Având în vedere aspectele semnalate, jandarmii s-au deplasat în zona indicată și au intervenit pentru aplanarea unui conflict produs între doi elevi.  Având în vedere că eleva vătămată, în vârstă de 14 ani, acuza dureri în zona capului,  a fost solicitat un echipaj medical  în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
 

„În urma verificărilor efectuate, un elev în vârstă de 14 ani a declarat că recunoaște că și-a lovit colega în zona capului cu palma înainte de ora de curs,  însă a precizat că a confundat-o cu un alt elev cu care avusese un conflict verbal. El a declarat că aceasta purta o glugă pe cap atunci când s-au întâlnit pe holul școlii”, transmit jandarmii tulceni.
 

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
 

„Siguranța elevilor reprezintă o prioritate pentru Jandarmeria Tulcea, instituție care desfășoară activități preventiv-educative în unitățile școlare din municipiu și județ cu scopul reducerii violenței în școli și adoptării unui comportament bazat pe respect reciproc atât în școală, cât și în apropierea unităților școlare”, specifică IJJ Tulcea.
 

Citește și
11 percheziții în Tulcea, pentru evaziune fiscală și spălare de bani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii