Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În perioada 20-24 ianuarie, aproximativ 180 de polițiști din cadrul IPJ Constanța vor fi la datorie, zilnic

ro

20 Jan, 2023 14:06 894 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBPolițiștii constănțeni vor fi la datorie pentru ca sărbătoarea Zilei Unirii Principatelor Române și minivacanța prilejuită de aceasta să se desfășoare în siguranță.

Potrivit IPJ Constanța, în perioada 20-24 ianuarie a.c., aproximativ 180 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi la datorie, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea unor evenimente neplăcute.

„Astfel, polițiștii din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalităţii economice, prevenire și nu numai vor acționa pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea afecta siguranța comunității. 

De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către toți participanții la trafic, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe drumurile naționale și județene. Vor fi folosite atât aparatele radar, cât și aparatele etilotest și drug-test, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 

În acest context, polițiștii constănțeni vă urează minivacanță plăcută, fără evenimente nedorite“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii