Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Săptămâna legumelor și fructelor donate, la Liceul Teoretic Murfatlar (FOTO)

ro

30 Nov, 2023 10:16 840 Marime text






 
  • La Liceul Teoretic Murfatlar, între 22 și 28 noiembrie 2023, a avut loc „Săptămâna legumelor și fructelor donate”. Cu participarea elevilor voluntari SNAC, alături de preșcolarii de la Grădinița nr. 1 Murfatlar și elevii liceului, s-a reușit adunarea unei cantități semnificative de fructe și legume pentru comunitatea defavorizată din orașul Murfatlar. 

Obiectivele proiectului au inclus nu doar gestul umanitar al donației, ci și promovarea valorilor civice și a importanței voluntariatului în rândul tinerilor.

„Părintele Marian Petcu de la Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena - Murfatlar a fost un far de îndrumare, susținând și orientând cu grijă elevii voluntari către familiile vulnerabile din zonă, extinzând astfel impactul pozitiv al acțiunii”, susține conducerea liceului.


Coordonată  de profesor Laura-Elena Secu, această inițiativă a reprezentat o platformă pentru dezvoltarea solidarității în cadrul comunității școlare.

„Conducerea școlii și cadrele didactice au oferit sprijin necondiționat, contribuind astfel la formarea unei generații de tineri implicați, cu conștiință socială și capacitate de a aduce schimbări pozitive în societate”, încheie sursa citată.

 
 Citește și
Acționarii Murfatlar Vinul Romania SA au decis închiderea punctului de lucru din județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii