Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Dorobanțu, județul Constanța Dosar penal pentru că a fost depistat la volan fără permis de conducere

ro

28 Feb, 2024 15:32 1060 Marime text



 
  • În perioada 27 – 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență, precum și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, potrivit IPJ Constanța.
 
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane, au fost verificate 25 de vehicule și 11 locații publice, printre care parcuri și săli de jocuri de noroc.
 
Conform polițiștilor, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 200 de lei.
 
De asemenea, au fost retrase trei certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 
Astfel, la data de 28 februarie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, în satul Dorobanțu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și
Razie a polițiștilor la Năvodari! Au fost aplicate amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii