Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța Pliculețe cu droguri, depistate de polițiști. Iată unde

ro

25 Oct, 2023 14:52 822 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • La data de 24 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat  doi bărbați asupra cărora au fost descoperite trei pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la data de 24 octombrie, în jurul orei 17.40, polițiștii au observat, pe bulevardul 1 Mai Vechi, un bărbat cu un comportament suspect.
 
Imediat s-a procedat la legitimarea și identificarea acestuia, precum și la efectuarea controlului corporal.
 
Cu această ocazie, asupra bărbatului a fost descoperit un plic ce conținea o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive, susțin polițiștii.
 
Ulterior, în jurul orei 17.45, polițiștii au observat, pe bulevardul Aurel Vlaicu, doi bărbați care aveau un comportament suspect.
 
S-a procedat și la legitimarea și identificarea acestora.
 

„Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite două pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive”, mai transmite sursa menționată.
 

În ambele cauze urmează a fi sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.
 
 
Citește și
Femeie și bărbat, autori de tâlhărie calificată, identificați și reținuți. Ce au furat dintr-un imobil
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii