Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce cartier din Constanța este amplasat săptămâna aceasta containerul pentru depozitarea deșeurilor de dimensiuni mari

ro

08 May, 2024 11:35 564 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Săptămâna aceasta, containerele speciale pentru colectarea deseurilor voluminoase sunt amplasate în cartierul CET: pe aleea Pelicanului (platforma 73) și pe aleea Egretei (platforma 110).
     
Săptămâna aceasta, containerele speciale pentru colectarea deseurilor voluminoase sunt amplasate în cartierul CET: pe aleea Pelicanului (platforma 73) și pe aleea Egretei (platforma 110), transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

Ce puteți depozita în aceste containere: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, etc.

Ce NU puteți depozita în aceste containere: deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, telefon: 0723 372 163.

„Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare”, a încheiat sursa citată.Citește și:
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Partidul Alianția pentru Unirea Românilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii