Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția șoferilor! Restricții de circulație pe strada București, în municipiul Constanța

ro

13 Dec, 2023 12:38 841 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța

 
  • Proiectul de modernizare a bulevardelor între Gara CFR și stațiunea Mamaia include și asfaltarea intrărilor pe străzile adiacente. Zilele trecute au fost asfaltate intrările pe străzile din zona Casei de Cultură, iar astăzi, în a doua parte a zilei, se va turna covorul asfaltic la intrarea pe strada București, potrivit Primăriei Constanța.  
 
Proiectul de modernizare a bulevardelor între Gara CFR și stațiunea Mamaia include și asfaltarea intrărilor pe străzile adiacente. Zilele trecute au fost asfaltate intrările pe străzile din zona Casei de Cultură, iar astăzi, în a doua parte a zilei, se va turna covorul asfaltic la intrarea pe strada București, potrivit Primăriei Constanța.  
 
 

„Astfel, pentru ca lucrările să se deruleze în condiții de siguranță atât pentru participanții la trafic, cât și pentru echipele de muncitori se va restricționa accesul pe strada București din și dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918”, transmite un comunicat din partea primăriei  constănțene. 


Conducătorii auto sunt rugați, pe această cale să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări. 
 
Citește și
Un nou sens unic în municipiul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii