Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această săptămână În ce zonă din Constanța sunt amplasate containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase

ro

04 Jul, 2023 08:49 1143 Marime text
foto: Primăria Constanța Depozitați gratuit deșeurile voluminoase în containerele de mari dimensiuni!

Săptămâna aceasta, până pe 9 iulie 2023, containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt pe Str.Pescarilor, Boxa 395, Bloc FZ 26.

Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În aceste platforme speciale puteți depune deșeurile voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, usi, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.


Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare., mai punctează sursa citată. 

Citește și: Gestiunea și colectarea deșeurilor în comuna Istria din județul Constanța, câștigate de Iridex Group Salubrizare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii