Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această noapte, începe stropirea împotriva dăunătorilor. Ce trebuie să știe constănțenii

ro

06 Apr, 2023 14:44 1140 Marime text
foto: Primăria Constanța
Pentru a proteja copacii și a le favoriza o dezvoltare armonioasă, Primăria Constanța va începe în această noapte stropirea lor împotriva dăunătorilor.

Tratamentele se efectuează la arborii și arbuştii ornamentali din parcurile, aliniamentele stradale şi în zonele verzi de pe raza municipiului Constanța., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Substanța folosită, KARATE ZEON, are o eficacitate mare, cu efect rapid și vizibil, deține un spectru larg de combatere a dăunătorilor și are o toxicitate redusă pentru arbori și arbuști, pentru om și animale. Tratamentul cu KARATE ZEON, are acțiune de lungă durată datorită protecției împotriva razelor UV și rezistă la ploaie, cu condiția ca produsul să se usuce înainte de a începe să plouă. Acțiunea care va începe în această seară va dura 2 zile, timp în care vor fi aplicate tratamente fitosanitare în tot orașul.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție  necesare (pentru familiile de albine) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

În cazul în care în această seară va începe să plouă, acțiunea va fi reprogramată imediat de vremea va fi favorabilă., mai transmite sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii