Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împlinirea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, marcată de studenții militari ai Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanța (GALERIE FOTO)

ro

14 Nov, 2023 19:32 823 Marime text
Foto: Facebook/Academia Navală Mircea cel Bătrân ConstanțaImnul Dobrogei a răsunat astăzi la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, în interpretarea studenților militari care au marcat printr-un eveniment aniversar împlinirea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă.

Potrivit reprezentanților Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanța, activitatea dedicată „Zilei Dobrogei” a avut loc la Biblioteca Universitară „Eugeniu Botez” și a debutat cu o scurtă incursiune în literatura română și străină care a avut ca temă „Romancieri și poeți care au lăsat posterității informații inedite despre Dobrogea”, prezentare susținută de bibliotecar dr. Ozana Chakarian.

„Componenta istorică a evenimentului a fost susținută de cdor (r) Neculai Iurea, membru al Asociației Absolvenților Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” (ALUMNI - ANMB). Activitatea s-a încheiat cu un scurt program artistic susținut de studenții militari coordonați de instructorul pentru activități extracurriculare Marius Ghițulete și cu tradiționalele urări
La mulți ani, Dobrogea!
La mulți ani, Dobrogeni!“ - au mai precizat reprezentanții Academiai Navale Mircea cel Bătrân Constanța

Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTDobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii