Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini virale! Modul inedit în care un pompier se echipează pentru o intervenție (VIDEO)

ro

17 Apr, 2023 20:43 1264 Marime text
imagine cu rol ilustrativ, foto: pexels Un pompier din Argeș, cu o condiție fizică de invidiat, a devenit viral, în urma unei postări pe o pagină de socializare. Videoclipul în care el se echipează în timp ce se ține cu o mână de o scară de la o autospecială a devenit viral pe Facebook. 

„Ca pompieri, ne pregătim atât fizic, cât și psihic, iar totul se mișcă progresiv de la ușor la mai greu, pentru o luptă contra cronometru în situații de urgență.

Ambele pregătiri sunt esențiale, deoarece un salvator nu poate merge cu temeri la locul de muncă, mai ales când știe că de acțiunile sale depinde siguranța cetățenilor, dar și a colegilor.
Marius, pompier la Detașamentul Mioveni, ne demonstrează că o pregătire continuă bună, făcută cu plăcere, te ajută să transpui în realitate ceea ce gândești.

Fiecare tură este o provocare, nu știm ce ne rezervă următoarele 24 de ore, iar misiunile nu se lasă așteptate să apară.

Alarma sună, pulsul își accelerează ritmul, iar rezultatele antrenamentelor își spun cuvântul, pentru că ne mișcăm repede.

Felicitări colegi pentru profesionalismul de care dați dovadă în fiecare misiune”.

Video mai jos: 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii