Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginea zilei Ce surpriză le-au pregătit pompierii ISU Dobrogea copiilor implicați în carambolul de pe Autostrada Soarelui

ro

16 Jul, 2021 14:48 2479 Marime text
  • Pompierii ISU Dobrogea au invitat copiii implicați în carambolul de pe Autostrada Soarelui să vadă tehnica pe care o folosesc atunci când merg la intervenții.
Cel mai grav eveniment rutier de anul acesta a avut loc în această dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul către mare, în apropierea localității Medgidia. Zeci de mașini au fost implicate, cadrele medicale de la SMURD și Ambulanță au intervenit în sprijinul persoanelor care au avut nevoie de asistență medicală și pompierii au fost la datorie pentru a interveni în caz de nevoie. 

Rând pe rând, adulți și copii erau aduși la ambulanțe pentru a le fi verificată starea de sănătate de către personalul medical. 

Zeci de turiști care se îndreptau spre mare pentru vacanța mult așteptată pe nisipul fierbinte și-au văzut planurile date peste cap. 

În toată această atmosferă stresantă pentru oricine, pompierii ISU Dobrogea s-au gândit să le facă o bucurie copiilor care așteptau că nerăbdare prima baie în mare. I-au invitat să petreacă alături de ei câteva momente și să vadă tehnica pe care o folosesc atunci când merg la intervenții. 

În felul acesta militarii ISU Dobrogea au încercat să aducă un zâmbet pe chipurile micuților care au fost nevoiți să treacă prin acest eveniment rutier de amploare. 
 

„Copiii nu trebuie să simtă greutățile celor mari!

Pentru asta, o parte dintre colegii noștri s-au gândit că ar fi mai bine pentru ei să vadă tehnica noastră, decat să vadă mașini lovite și supărare, în timpul intervenției de pe autostrada A2.

Mulțumim colegilor pentru inițiativă!”, scrie ISU Constanța pe pagina de Facebook. 


Sursă foto: Facebook.com / ISU Constanța 

Citește și: VIDEO. Au fost activate Planul Roşu de intervenţie și Planul AlbCarambol rutier pe A2, pe sensul București- Constanța. Mai multe victime, printre care și copii. Circulație blocată (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii