Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilinca Bendeac, un fenomen! La doar 7 ani, balerina din Constanța a atins borna de 1 milion de vizualizări pe TikTok (VIDEO)

ro

19 Apr, 2023 00:00 8324 Marime text
  • Dacă la început frecventa studioul doar de 2 ori pe săptămână, cu timpul, antrenamentele ei au crescut progresiv, fiind acum prezentă aproape zilnic în sala de antrenament.
 
Ilinca Bendeac este un copil de doar 7 ani, din Constanța, care a făcut înconjurul planetei, prin talentul său, cu ajutorul unei rețele de socializare! A reușit, astfel, prin talent și multă muncă să se remarce în lumea baletului fiind premiată și apreciată la cele mai prestigioase competiții de profil.
 

Recent a obținut peste 1 milion de vizualizări pe TikTok cu variația Esmeralda act III, unde aprecierile și comentariile utilizatorilor pasionați de balet au curs neîncetat!
 
@alicesaftaartstudio #viralvideo #foryou #babyballerina #fy #fyp #romania🇷🇴 #alicesaftaartstudio #balletlife #balletclassico#balletclass #esmeralda ♬ sunet original - Alice Safta Art Studio
În urmă cu 3 ani a început studiul baletului clasic la Alice Safta Art Studio, după ce a fost înscrisă inițial la cursul de teatru din cadrul aceluiași Studio. Alături de profesorul coregraf Alice Safta a început cu pași mici, dar siguri, să își construiască drumul spre succes! Dacă la început frecventa studioul doar de 2 ori pe săptămână, cu timpul, antrenamentele ei au crescut progresiv, fiind acum prezentă aproape zilnic în sala de antrenament.
 
Ilinca a câștigat premii precum:
 
  • Sibiu Dance Competition (una dintre cele mai importante competiții de dans clasic la nivel internațional)
    • First Place| balet clasic (Kitri, act III)
    • First Place| contemporary dance (Body in motion, coregrafia Alice Safta)
  • Invitată Gala Of The Stars| Sibiu dance Competition Coregrafia S.O.S (Alice Safta)
  • Lebăda De Cristal, București Ilinca Bendeac First Place balet clasic și trofeul Lebăda de Cristal * Esmeralda, act 3, Preg. Alice Safta * Cupid variation, Preg. Alice Safta
  • First Place contemporary dance și trofeul Lebăda de cristal *Body in motion, coregrafia Alice Safta
  • First place lyrical și trofeul Lebăda de cristal *S. O. S, coregrafia: Alice Safta
  •  Internațional Dance Summit 2023
  • Gran Gala Di Danza
 
Pe lângă studiul baletului classic (ore individuale și de grup), Ilinca Bendeac urmează și cursurile de pregătire fizica și gimnastică (Ștefan Huștea, vice campion mondial), dar și cursurile de dans contemporan (Alice Safta/Francesca Coteanu, olimpic).
 
„Pentru că pasiunea ei nu se sfârșește când părăsește studioul, Ilinca Bendeac înmagazinează toate corecturile profesorilor și continuă cu multă sârguință să studieze și acasă! Totul pentru a se perfecționa și a-și împlini visul!  Ilinca Bendeac are parte și de susținerea părinților care îi sunt alături la fiecare pas! Felicitări, Ilinca! Ești un exemplu demn de urmat”, ne-a precizat Alice Safta, profesorul micuței.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
In memoriam Isabela Aguletti, balerina de renume a Liricului constănțean care ar fi împlinit 79 de ani

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii