Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Tulcea Voluntarii din Tulcea au dus ieri Ștafeta Veteranilor Invictus la Galați

ro

11 Oct, 2023 09:18 789 Marime text
Sursă foto: IJJ Tulcea
  • Marți, 10 octombrie 2023, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au alergat în cadrul Ștafetei Veteranilor Invictus 2023, ediția a X-a, cu scopul de a aduce un omagiu veteranilor și   soldaților români decedați în misiuni militare, recunoștință și cinste militarilor din teatrele de operațiuni care s-au sacrificat pentru poporul român. 

Marți, 10 octombrie 2023, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au alergat în cadrul Ștafetei Veteranilor Invictus 2023, ediția a X-a, cu scopul de a aduce un omagiu veteranilor și   soldaților români decedați în misiuni militare, recunoștință și cinste militarilor din teatrele de operațiuni care s-au sacrificat pentru poporul român, transmite un comunicat din partea IJJ Tulcea. 

Aceștia, alături de reprezentanți ai MApN, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Poliției de Frontieră, Consiliului Județean Tulcea, Primăriei Tulcea și Echipei de ultramaraton Spartanii Angelo, au luat startul marți, 10 octombrie, coordonați de plt.adj.șef Andrici Sorin, pentru a duce ștafeta cu recunoștință mai departe, în alergare și pe bicicletă, la Monumentul Eroilor Regimentului 11 Dorobanți Siret din orașul Galați. Aici,  Ștafeta Veteranilor Invictus a fost preluată de către militari, jandarmi și polițiști, care o vor duce astăzi, începând cu ora 8.00, la Buzău.

Activitatea a presupus purtarea de către echipa formată din voluntari civili și militari, a ștafetei de culoare roșie, reprezentând unul dintre cele trei trasee reprezentate de culorile Drapelului Național, pâna la Galați, unde a fost preluată de altă echipă de alergători, ce vor continua traseul roșu care se va termina pe 25 octombrie, la Carei, de Ziua Armatei României, cinstind eroii și veteranii României care s-au jertfit pentru noi.

Echipa de alergători de la Tulcea a fost susținută de inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, col. Bordei Ion, adjunctul inspectorului șef, col. Nicolau Florian și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, domnul Huleni Mihai, aceștia numărându-se și ei printre alergători, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Poliția Română: Bărbat arestat în București pentru deținere de droguri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii