Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Peste 300 de incendii la locuințe în luna septembrie

ro

10 Oct, 2023 10:21 828 Marime text
foto cu rol ilustrativ
​Acasă este locul în care trăim momente frumoase și unde scriem minunata poveste a vieții noastre, alături de cei dragi!

Cu toate acestea, incendiile produse la locuințe pot umbri aceste lucruri. Numai în luna septembrie a acestui an, 324 de incendii s-au produs la locuințe, în urma cărora 11 persoane și-au pierdut viața, iar alte 27 au fost rănite.

Numărul locuințelor afectate echivalează cu o localitate mai mică din țară, afectată în întregime de incendii. Privită în ansamblu, statistica reprezintă o informație îngrijorătoare care subliniază importanța eforturilor continue, individuale și colective, pentru prevenirea acestor situații soldate, de multe ori, cu pierderi de vieți, transmit reprezentanții IGSU. 

Fiecare eveniment se poate transforma într-un moment sumbru, cu un impact devastator asupra familiilor, asupra comunității noastre.

Asigurați-vă că aveți detectoare de fum funcționale, un plan de evacuare și cunoștințe despre modul în care se sting începuturile de incendii. Nu folosiți instalații electrice și mijloace de încălzire cu improvizații sau defecțiuni!

Împreună putem face acasă un loc mai sigur pentru toată familia!- se mai arată în informarea IGSU. 



Citește și:
 

Știri ConstanțaExplozie urmată de incendiu în Castelu! (FOTO+VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii