Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Echipajele de pompieri şi specialişti acţionează în continuare pentru răcirea cisternelor aflate în zona staţiei GPL de la Crevedia

ro

28 Aug, 2023 14:35 724 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook/IGSU
  • Echipajele de pompieri şi specialişti acţionează în continuare pentru răcirea cisternelor aflate în zona staţiei GPL de la Crevedia, iar zona este balizată, a declarat, pentru AGERPRES, şefa Serviciului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Alina Moisoi, conform AGERPRES.
 
Echipajele de pompieri şi specialişti acţionează în continuare pentru răcirea cisternelor aflate în zona staţiei GPL de la Crevedia, iar zona este balizată, a declarat, pentru AGERPRES, şefa Serviciului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Alina Moisoi, conform AGERPRES.
 
La acţiuni participă peste 20 de pompieri cu trei maşini de stingere de la ISU Dâmboviţa, o maşină de stingere de la ISUBIF şi o ambulanţă SMURD de la ISU Dâmboviţa.
 
Potrivit sursei citate, la fiecare patru ore un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear) efectuează verificări şi măsurători.


Citește și:
IPJ Dâmboviţa respinge informaţiile potrivit cărora ar fi avut cunoştinţă despre activităţile desfăşurate de administratorul staţiei GPL din Crevedia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii