Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:05 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Continuă misiunile pompierilor români pentru lichidarea incendiilor din Grecia

ro

24 Aug, 2021 11:24 528 Marime text
  • Misiunea în zonă a fost asigurată și pe parcursul întregii nopți.
Pe parcursul zilei de ieri, misiunile pompierilor militari români, din zona Vilia, au constat în limitarea propagării flăcărilor, lichidarea incendiilor izbucnite la locuințele din zonă, precum și în menținerea unei linii de protecție între frontul de incendiu și zonele neafectate.

De asemenea, la solicitarea autorităților elene, cisternele pompierilor români au alimentat autospecialele de stingere ale colegilor greci.

De altfel, toate misiunile au fost executate în strânsă legătură și bună colaborare cu pompierii greci.

Misiunea în zonă a fost asigurată și pe parcursul întregii nopți.

Echipajele pompierilor militari români au monitorizat în permamență și au asigurat protecția Mănăstirii Ekklisia Profitis Ilias.

Astfel, 11 militari, cu o autospecială de stingere, o cisternă, un autoturism de teren și un UTV (vehicul de teren), au rămas până dimineață, și s-au asigurat ca obiectivul respectiv să fie în siguranță.

În această dimineață, pompierii militari din bază urmează să primească noi misiuni de intervenție, din partea ofițerului de legătură elen, ținând cont că zona în care modulul își desfășoară activitatea este încadrată la un nivel de risc de incendiu „ridicat".

Sursă foto: Facebook.com / IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii