Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Peste 1.300 de poliţişti rutieri, prezenți pe drumurile publice, în perioada Crăciunului

ro

24 Dec, 2021 17:22 1296 Marime text


Aproximativ 1.300 de poliţişti rutieri se vor afla la datorie pe drumurile publice de pe teritoriul României, în acest weekend, pentru a preveni accidentele rutiere. 


Inspectoratul General al Poliției Române informează că polițiștii rutieri vor desfăşura activităţi pentru fluidizarea traficului în apropierea zonelor comerciale care sunt destul de aglomerate şi „pe drumurile naţionale care converg către marile oraşe sau către zonele montane", a declarat, vineri, comisarul-şef din cadrul Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române Bogdan Oproiu.


El a adăugat că Inspectoratul General de Aviaţie al MAI va sprijini poliţiştii rutieri cu un elicopter pentru supravegherea traficului auto.


Reprezentantul IGPR a precizat că valorile de trafic înregistrate în acest moment sunt normale, dar este posibil ca traficul să devină mai aglomerat spre seară, dispozitivul Poliţiei Rutiere fiind pregătit să intervină.
 

„Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu o viteză care să le permită oprirea în siguranţă în caz de eveniment şi să păstreze o distanţă mai mare faţă de vehiculele din faţă", a mai spus Bogdan Oproiu.





Sursa video: Facebook.com/ Poliția Română
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii