Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată unde vor fi în acest weekend jandarmii din Constanța

ro

02 Nov, 2023 17:07 830 Marime text
Sursă foto: IJJ Constanța
  • În perioada 3 - 5 noiembrie, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la mai multe evenimente sportive care au loc în județul Constanţa.
 
În perioada 3 - 5 noiembrie, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la mai multe evenimente sportive care au loc în județul Constanţa, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
Astfel, vom fi prezenţi la următoarele manifestări desfăşurate în spaţiul public:
 
  • Campionatul Naţional de Gimnastică Aerobică - seniori şi juniori - ediţia 2023, organizat de Federaţia Română de Gimnastică în zilele de 4 şi 5 noiembrie la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa;
-        Meciul de fotbal feminin dintre echipele FCV Farul Constanţa - CSM Alexandria, meci derulat sâmbătă, 04 noiembrie, pe stadionul „Central” din cadrul Complexului Sportiv „Academia Gheorghe Hagi” din Ovidiu;
-        Partida de fotbal dintre echipele CS Axiopolis Cernavodă - CS Afumaţi, desfăşurată sâmbătă, pe stadionul „Ideal” din Cernavodă;
-        Meciul dintre echipele CS Gloria Băneasa - AS FC Agricola Borcea, care are loc sâmbătă, pe stadionul „1 Mai” din comuna Băneasa.
 

„De asemenea participăm şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acţiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
 
Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate anterior să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale.
 
De asemenea, în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine prezente la faţa locului sau la numărul unic de urgenţe 112.

Vă dorim tuturor un weekend plăcut şi fără incidente!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Incident în timpul patrulării jandarmilor la Cernavodă! Doi bărbați au ajuns la sediul Jandarmeriei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii