Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Apollo din Mamaia va fi ipotecat pentru garantarea unui credit bancar. Ce decizii au mai fost luate de AGEA

ro

26 Nov, 2017 21:31 2434 Marime text
Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Societății Hotel Apollo SA (AGEA), întrunită legal la sediul societății în data de 2 noiembrie 2017, la prima convocare cu un cvorum de 99,7784% din totalul capitalului social hotărăște:
 
Art. 1 Se aprobă, cu majoritate de voturi garantarea de către S.C. HOTEL APOLLO - S.A. a unui credit bancar pe care Societatea ALFA HOTELS - S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, Şos. Virtuţii nr. 14, doreşte să îl obţină de la Banca Intesa Sanpaolo Romania - S.A., în vederea refinanţării creditului pe care îl deţine la Patria Bank - S.A. (fosta Banca Comercială CARPATICA -SA).

Art. 2 Se aprobă cu majoritate de voturi, ipotecarea clădirii Hotelului Apollo din localitatea Mamaia, județul Constanța și a două terenuri în suprafaţă totală de 6.852,92 mp, din localitatea Mamaia, jud. Constanța aflate in proprietatea S.C. HOTEL APOLLO - S.A. pentru garantarea de către S.C. HOTEL APOLLO - S.A. a unui credit bancar pe care Societatea ALFA HOTELS - S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, şos. Virtuţii nr. 14, doreşte să îl obţină de la Banca Intesa Sanpaolo România - S.A., în vederea refinanţării creditului pe care îl deţine la Patria Bank - S.A. fostă Banca Comercială CARPATICA - S.A.).

Art. 3 Se aprobă, cu majoritate de voturi, împuternicirea directorului general Manole Catalin Adrian să semneze din partea societăţii toate documentele necesare, la notariat şi oriunde va fi nevoie, în vederea ipotecarii clădirii hotelului Apollo din localitatea Mamaia, județul Constanța şi a două terenuri în suprafaţă totală de 6.852,92 mp, din localitatea Mamaia, județul Constanța aflate în proprietatea S.C. HOTEL APOLLO - S.A.

Art. 4 Se aprobă cu majoritate de voturi împuternicirea directorului general Manole Cătălin Adrian să îndeplinească toate formalităţile legale şi să semneze actele necesare, la Registrul Comerţului, la Monitorul Oficial al României, la notariat şi oriunde va fi nevoie pentru a duce la îndeplinire hotărărea ce se va lua şi pentru a efectua operaţiunile legale de publicitate şi de înregistrare a hotărării la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii