Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor pentru cei din zodia Scorpion

ro

01 Jun, 2023 11:26 1171 Marime text
Berbec

Atmosfera lunii este animată pentru tine de către persoanele din anturajul apropiat. Discuții agreabile, întâlniri deosebite care vor lăsa o amprentă importantă asupra ta. Este vremea să-ți reorganizezi relațiile pe care le ai cu cei apropiați și să te debarasezi de cei care îți pun bețe în roate. Se pregătesc alți oameni să vină în preajma ta, oameni de cu totul altă factură și utilitate pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Mediul domestic și relațiile familiale se vor îmbunătăți vizibil după 21 ale lunii. Este rost de schimbări în spațiul locativ, reparații, schimbarea locației în care locuiești. Relațiile sentimentale încep un proces de revigorare. Ceea ce nu funcționează corect se va destrăma, făcându-se loc pentru alte situații de o mai bună calitate. Relațiile parteneriale se vor ameliora vizibil.

Taur

Segmentul financiar începe un proces lung de schimbare, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se conturează variante noi de câștig, fie prin îmbunătățirea condițiilor de muncă și de aici drept rezultat, implicarea în sarcini de lucru noi, fie apare o colaborare sau un nou job. Totodată, apare și tentația de a cheltui sau de a te implica în investiții pe termen lung. Fii prudent și rezumă-te strict la ceea ce ai nevoie, altfel există riscul să rămâi lefter. Gândirea și comunicarea se vor îmbunătăți după 21 Iunie. La fel și relațiile cu anturajul apropiat, însă nu forța nota. Este momentul să renunți la persoanele apropiate care ți-au înșelat așteptările. Îți vor rămâne alături numai oamenii serioși sau vor apărea alții potriviți ție în etapa actuală de viață în care te afli. Acordă atenție și eforturi segmentului domestic și membrilor familiei.   

Gemeni

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Sunt șanse unice de a-ți schimba total ritmul de viață și planurile personale și profesionale. Cunoașterea de sine reprezintă un subiect demn de luat în considerare de acum încolo. Este posibil să fii atras de studiul disciplinelor ezoterice sau măcar de a afla, de la specialiști, despre aspectele aflate dincolo de perdeaua lumii fizice înconjurătoare. Învață, informează-te, ascultă-ți vocea interioară și ocupă-te serios de evoluția ta pe toate palierele existențiale. Revelațiile și rezultatele concrete vor fi uimitoare și de folos pe termen lung. Capitolul financiar se va ameliora vizibil după 21 Iunie, asta însemnând că, fie se stabilizează sursele de venit existente din munca proprie, fie se conturează altele prin schimbarea locului de muncă. Mentalul intră într-un con de umbră, deci fii prudent. 

Rac

Este o perioadă în care ți-ar prinde bine momente de singurătate, introspecție, meditație interioară. Este mai dificil să relaționezi deschis cu ceilalți, de aceea ocupă-te numai de priorități și la nevoie, apelează la cineva de încredere pentru a te ajuta cu toate îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Pot intra în discuție analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale. Este posibil să descoperi terapii neconvenționale utile pe termen lung. Pe de altă parte, la locul de muncă există jocuri de culise. Cumva se finalizează o etapă importantă și bine ar fi să-ți revizuiești concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei. După 21 Iunie, starea ta generală se va îmbunătăți vizibil, dar nu forța nota. Energia vitală este încă fluctuantă. Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.  

Leu

Relațiile cu prietenii sunt animate și foarte interesante. Oamenii din acest anturaj îți pot oferi o nouă perspectivă asupra evenimentelor în care ești implicat, dar și soluții optime pentru a-ți îmbunătăți planurile de viață și activitate. Cu toate acestea fii circumspect față de unii, deoarece sub o mască binevoitoare au interese personale meschine. Evită să-ți divulgi intențiile și opiniile față de tot și toate. Este vremea discreției și a acumulării informațiilor de orice fel. Sănătatea este încă vulnerabilă, deci fii vigilent și continuă să te îngrijești corespunzător. Ai nevoie de odihnă regulată, conștientă și de detașare de cotidianul tumultuos din jurul tău. Dorința de retragere în sine este mare și ar fi bine să ții cont de ea. Dialoguri de taină cu oameni erudiți, aflarea unor secrete profesionale, dezvăluiri uimitoare din partea prietenilor.  

Fecioara

Schimbările socio-profesionale în care ești deja angrenat se vor contura și mai bine începând cu această lună. Discuții importante cu șefi și autorități, participarea la reuniuni profesionale de anvergură, aprecieri din partea tuturor. Cumva se deschide o etapă nouă, în care vei avea o cu totul altă imagine publică și un nou statut socio-profesional. Important este să fii deschis la schimbare și să depui eforturi de a te adapta la noile modificări, care vrei, nu vrei se vor realiza, oricum. Alege-ți cu grijă vorbele, deoarece ești tentat să ridici tonul și să vorbești cam mult. Călătorii îndepărtate, planuri în acest sens, dorință de rafinare sufletească. Lecturează cărți deosebite, participă la spectacole de teatru, muzică, film și stai de vorbă cu oameni erudiți. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc.

Balanta

O perioadă în care ești animat de gânduri mărețe, dorință de elevare sufletească și de a te apropia mai mult de cele sfinte. Îți sunt favorizate călătoriile îndepărtate, studiile domeniilor spirituale și dialogurile cu oameni erudiți. Pe de altă parte, relațiile cu străinătatea se vor modifica definitiv, unele destrămându-se, altele consolidându-se pe parcursul următoarelor luni. Filozofia de viață abordată până acum va intra într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că încet, sigur și discret vei avea un alt sistem al valorilor morale și spirituale. Fii deschis la schimbări, însă păstrează-ți discernământul și simțul măsurii. În plan socio-profesional se îmbunătățesc relațiile cu șefii și autoritățile, dar și poziția ta socio-profesională. La prieteni să fii ceva mai atent de acum încolo, pentru că se vor deteriora relațiile.  

Scorpion

Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor. Mai ales secțiunea care vizează banii și bunurile comune cu alții, moștenirile, partajele, câștigurile obținute din colaborări se vor îmbunătăți într-un anume fel. Pe de altă parte, fii atent la variantele noi de obținere a unor venituri sau unor bunuri. Încet, sigur și discret se conturează alte surse materiale, utilizabile pe termen lung. După 21 ale lunii, gândirea și comunicarea se vor limpezi mult. Filozofia de viață abordată până acum necesită modificări și, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii și vieții în general va fi cu totul alta. Planuri de călătorii îndepărtate, de studii, discuții cu oameni erudiți, participare la seminare, conferințe pe teme spirituale. Relațiile cu șefii se tensionează. De acum încolo acordă atenție sporită imaginii tale publice și locului pe care îl ocupi în cadrul unui colectiv de muncă.  

Sagetator

Multă forfotă în segmentul partenerial. Discuții cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau în cadrul unor colaborări vechi. Se conturează schimbări majore și definitive în relațiile parteneriale, inclusiv apariția unor colaborări noi. Se încheie o etapă, se deschide o alta. Renunță la ceea ce este perimat și orientează-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se îmbunătățește, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Totuși mai sunt restricții, ceea ce înseamnă că este nevoie în continuare de prudență și de evitarea acumulării datoriilor pe termen lung. Pe de altă parte, gândirea și comunicarea vor intra într-un con de umbră. Călătoriile devin vulnerabile, bine fiind să pleci la drum numai cu un scop precis și în condiții de siguranță. Relațiile cu prietenii se ameliorează, astfel că poți discuta fără rezerve cu aceștia.

Capricorn

Ai multe de făcut la locul de muncă, dar și acasă în plan personal, activitățile domestice de rutină își așteaptă rândul. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile! Ai spor, elan, planuri mărețe de a rezolva multe și mărunte, dar nu forța nota. Ești apreciat și susținut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoința ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt șanse chiar să-ți găsești un job nou, mult mai bine plătit și cu condiții excepționale de muncă. Totul este să fii deschis la schimbări și să vizualizezi clar ce anume vrei. Sănătatea este un alt capitol atins de razele astrelor în chip benefic. Îmbunătățirea stării generale de sănătate, găsirea unor soluții optime de vindecare, abordarea unui nou stil de viață și activitate. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc vizibil după 21 ale lunii.

Varsator

Relațiile sentimentale îți solicită atenția și eforturile. Reconfigurări ale relațiilor vechi, conturarea altora noi, discuții ample cu copiii, planuri de a avea copii. Pe de altă parte începe un proces lung în plan amoros, pe parcursul căruia îți vei schimba concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. Ocupă-te de un hobby, organizează activități recreative împreună cu cei dragi și bucură-te de tot ce te înconjoară! La serviciu se ameliorează situația după 21 Iunie, dar fii vigilent în continuare. Relațiile colegiale se îmbunătățesc și îți vor fi recunoscute meritele. De asemenea, sănătatea se îmbunătățește la modul general. Vor rămâne pe fundal afecțiunile deja cunoscute, existând șanse de a găsi remedii excepționale utilizabile pe termen lung. Relațiile parteneriale devin foarte dinamice, fiind nevoie de atenție sporită.

Pesti

Foarte animat este segmentul domestic. Se conturează schimbări în mediul de acasă, fie prin renovarea spațiului de locuit, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, fie prin plecarea sau sosirea unor membri ai familiei. Discuțiile vor fi ample, importante, cu efecte pe termen lung. Stabilește-ți obiective domestice și familiale clare, iar ele se vor concretiza la momentul potrivit. Relațiile amoroase și cele cu copiii se vor îmbunătăți vizibil după 21 Iunie, dar nu slăbi vigilența. Mai sunt posibile turnuri spectaculoase de situație. Capitolul muncă va căpăta alte dimensiuni pentru tine din a doua parte a lunii. Se recomandă prudență, pentru că va interveni un soi de ruptură între tine și tot ce ține de muncă și relații colegiale. Schimbări majore în acest sens, dar ele se vor instala discret. Acordă atenție sănătății întregului organism.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii