Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hidroizolația bituminoasă – Cea mai eficientă tehnică pentru hidroizolarea clădirilor, care împiedică pătrunderea apei

ro

14 Apr, 2021 11:38 1032 Marime text

Lucrările de impermeabilizare asigură funcționarea clădirilor în parametri optimi, ceea ce crește fiabilitatea acestora. În prezent, sunt folosite materiale performante de impermeabilizare, care se aleg în funcție de anumiți factori și condiții de utilizare, cum ar fi: locație (plan orizontal, vertical sau înclinat), metoda de acoperire (lipire, impregnare, injectare), caracteristici de proiectare (cu armare, monostrat, multistrat) și altele.

Lucrarea de hidroizolație bituminoasă joacă un rol important în asigurarea factorului de impermeabilizare și în plus, oferă și un aspect estetic modern. Prin aplicarea ei, se poate feri clădirea de infiltrații și deteriorări. Metoda este foarte valabilă pentru diferite aplicații, mai ales pentru faptul că asigură protecție optimă împotriva infiltrațiilor de tot felul.

Astfel de lucrări de hidroizolații și termoizolații sunt realizate de societatea CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL, care are peste 16 ani de experiență în domeniu. Societatea a realizat lucrări de hidroizolații si termoizolații la cel mai înalt nivel de calitate, prin folosirea celor mai bune materiale existente pe piață.

Membranele bituminoase folosite sunt performante, se caracterizează prin:
  • Rezistență mecanică excelentă (datorită amestecului de bitum și armătură)
  • Instalare sigură și rapidă, etanșeitate excelentă
  • Reflectanță față de ultraviolete (UV) și rezistență la căldură
  • Ușurință de întreținere și proprietăți mecanice foarte bune
  • Rezistență la condiții meteorologice extreme, acestea fiind evaluate împotriva focului, grindinii, furtunii
  • Rezistență la deteriorări mecanice, fisuri sau perforări
  • Elasticitate și flexibilitate pentru montare în plan orizontal, vertical sau înclinat
  • Durabilitatea mare în timp, datorită cantității și calității polimerilor din care sunt realizate.


Membranele bituminoase pot fi utilizate și pentru lucrările de hidroizolare la terasele circulabile, fundații, subsoluri, acoperișuri și alte structuri. Datorită calităților de impermeabilizare excelente, ele sunt folosite pe scară largă în construcții. Membranele bituminoase reprezintă o modalitate super eficientă prin care se poate proteja structura unei construcții ce intră în contact cu apa, de aceea se aplică la:
  • Blocuri de locuințe, terase, balcoane, clădiri rezidențiale
  • Centre comerciale și industriale
  • Poduri, parcări și alte structuri subterane
  • Depozite, instituții publice, spitale, centre culturale, arene sportive și alte tipuri de construcții.
Cheia pentru a obține o lucrare de succes este ca ea să fie executată de specialiști în domeniu, cum sunt cei de la Conduraru Grup. Un astfel de sistem de acoperire este durabil, dacă se face corect. Prin alegerea acestei societăți, veți avea certitudinea unui proiect în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, veți obține o hidroizolație bituminoasă care poate depăși cu mult concurența. Sistemele de acest fel sunt certificate, rezistente la impact și la deteriorare, garantate pentru a oferi o soluție robustă, durabilă și etanșă în timp, indiferent de condițiile meteorologice.
Gama de materiale pentru hidroizolații este vastă în ziua de azi, există materiale moderne și avansate tehnologic. Calitatea acestora provine din cercetare și controale atente, în scopul de a oferi cele mai bune soluții care pot fi dobândite prin hidroizolație. Ideal este ca aceste materiale să reziste la diferite condiții de mediu și să garanteze fiabilitate în timp, pentru a rezolva problemele legate de apă și umiditate, pentru hidroizolarea suprafețelor orizontale, verticale sau înclinate.



Alegerea unei membrane bune de impermeabilizare înseamnă de fapt găsirea unei soluții durabile și sigure, pentru a face impermeabilă suprafața pe care se aplică și pentru a crea o barieră împotriva apei, umidității, mucegaiului, atât la interior, cât și la exterior. Membranele bituminoase de calitate înaltă pot asigura proiecte perfect sigilate, asigurând hidroizolarea apei la lucrările din cadrul unor construcții civile sau industriale.

Deși multe societăți promit lucrări de calitate în ziua de azi, doar un antreprenor cu experiență vastă în domeniu poate stabili exact care materiale sunt cele mai potrivite pentru clădirea dvs. Societatea CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL are peste 16 ani de experiență în sectorul realizării lucrărilor de hidroizolații și termoizolații, consultanță și mentenanță de înaltă calitate, prin utilizarea celor mai performante materiale.

Tehnicile aplicate în timpul implementării intervențiilor nu sunt nici ieftine și nici banale, iar lucrătorii sunt deja recunoscuți că activează în acest sector cu o seriozitate mare și un profesionalism deosebit. În acest fel se obțin întotdeauna rezultate excelente, care garantează calitatea practică și estetică a lucrărilor. Prin urmare, puteți avea încredere în serviciile oferite de această societate, în toate nevoile dvs., în acest domeniu de activitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii