Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hangar parcare și mentenanță la Aeroportul Mihail Kogălniceanu! Ce a decis APM Constanța

ro

27 Apr, 2023 14:16 1384 Marime text
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA.

Nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „HANGAR PARCARE SI MENTENANTA AERONAVE LA S.N. AEROPORTUL INTERNATIONAL MIHAIL KOGALNICEANU CONSTANTA S.A.”, in com. Mihail Kogalniceanu, str.Tudor Vladimirescu, nr.4, județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 03.05.2023.


Amintim că în octombrie 2022, SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit un contract în urma unei licitații publicii privind achiziționarea de servicii de elaborare studiu de fezabilitate pentru hangar parcare și mentenanță aeronave. Atribuirea a avut loc la data de 11 octombrie 2022, rezultatul final fiind afișat pe 14 octombrie conform platformei SEAP. Valoarea totală a contractului este de 332.900 lei, iar firma câștigătoare este Steerforth Consult SRL, care a decis subcontractarea serviciilor.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii