Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă pentru aprobarea Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" (video+document)

ro

03 Sep, 2021 17:25 2226 Marime text
Premierul Florin Cîțu a anunțat în această după amiază că Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă pentru aprobarea Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny". 

Guvernul României adoptă prezenta ordonanță de urgență

Art. 1 – (1) Se aprobă Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” denumit în continuare program, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.
(2) Valoarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în perioada 2021-2028, este de 50.000.000 mii lei, limită maximă în baza căreia se pot încheia contracte de finanţare multianuale.
(3) Valoarea creditelor de angajament prevăzute în fişa Programului Național de Investiții "Anghel Saligny", anexă la bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, rămasă neutilizată la sfârşitul fiecărui exerciţiu bugetar al anilor 2021-2027 se reportează cu ocazia elaborării legilor bugetare anuale şi a rectificărilor bugetare din perioada 2022 – 2028, cu încadrarea în valoarea maximă prevăzută la alin. (2). 

Mai multe detalii despre programul de investiții Anghel Saligny puteți afla din secțiunea Documente. 

 

Sursa video: Facebook/Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii