Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvern Premierul Ciolacu anunță reorganizarea a încă două ministere

ro

16 Feb, 2024 11:46 920 Marime text

Sursa foto: Facebook


 
  • Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, la începutul şedinţei de guvern, continuarea reorganizării administraţiei centrale cu încă două ministere - Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, potrivit Agerpres.
 
El a adăugat că la jumătatea anului toate ministerele vor avea o structură mai suplă şi eficientă, cu proceduri care să reducă birocraţia.

„Continuăm procesul de reorganizare a administraţiei centrale şi de reducere a posturilor cu încă două ministere. Este vorba despre Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Ne vom ţine de calendarul prevăzut, astfel încât la jumătatea anului toate ministerele să aibă o structură mai suplă şi eficientă, cu proceduri care să reducă birocraţia", a declarat premierul Ciolacu.




Citește și
Premierul Ciolacu se întoarce în România, după vizita la expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanità”, deschisă la Muzeul Național Roman din Roma

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii