Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvern Comandamentul de iarnă va fi convocat mâine, 26 noiembrie. Ce declară premierul Ciolacu

ro

25 Nov, 2023 20:12 941 Marime text




 
  • Premierul Marcel Ciolacu a cerut convocarea comandamentelor de iarnă la nivelul ministerelor, în cursul zilei de mâine, pentru a pregăti măsuri de intervenție dacă situația  o va impune având în vedere avertizările meteorologice primite de la specialiști, conform unui comunicat din partea guvernului.


 „Ne asigurăm că indiferent de starea vremii, de ninsori sau de viscol, nu vor fi probleme legate de utilizarea infrastructurii de transport și de aprovizionarea cu energie pentru cetățeni, spitale, școli, obiective sociale. Autoritățile trebuie să fie pregătite să intervină în orice moment, dacă  situația o cere, pentru sprijinirea populației  afectate și a comunităților locale. Ministerul Afacerilor Interne va fi permanent în  legătură cu prefecturile pentru a se asigura că la nivel local există capacitatea de intervenție rapidă”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.


 
Comandamentele de iarnă vor fi convocate în cursul zilei de mâine, 26 noiembrie, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și  Ministerului Energiei, potrivit sursei citate.

Citește și
Primăria Constanța avertizează! Evitați pe cât posibil deplasările!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii