Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gunoiul a fost adunat, dar garajul de pe strada Eroilor rămâne o redută (galerie foto)

ro

31 Jul, 2015 00:00 2336 Marime text
În ediţia din 29 iulie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Cine-a pus garaju-n drum… Situaţie de tot râsul pe strada Eroilor sau pe cine acoperă Primăria Constanţa? (galerie foto)“, în care era prezentată „povestea“ unui garaj ce a supravieţuit acţiunilor de demolare iniţiate de Primăria Constanţa.
 
La nici două zile de la publicarea articolului, zona din spatele garajului de pe strada Eroilor a fost curăţată de angajaţii firmei de salubritate. Locatarii blocurilor LD 4 B, LD 4 C şi LD 4 A aşteaptă însă în continuare ca buclucaşul garaj, care creează ambuteiaje în zonă, să fie făcut una cu pământul.
 
„De câţiva ani, sesizăm Primăria Constanţa cu privire la garajul care trebuie demolat. Ultima adresă pe care am trimis-o către Primăria Constanţa a fost în luna noiembrie a anului trecut, însă nici acum nu am primit răspuns“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Adam Mihalache, administratorul Asociaţiei de Proprietari nr. 539.
 
Reamintim că un grup de constănţeni care fac parte din Asociaţia de Proprietari nr. 539 s-au adresat cotidianului ZIUA de Constanţa, sesizându-ne acest caz. Oamenii povestesc că au făcut mai multe cereri către preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 539, cerând demolarea garajului. „Acest garaj blochează o alee prin care puteam ajunge în parcare. Dimineaţa şi seara, aici se formează ambuteiaje. Dacă acest garaj va fi demolat, am putea circula mai uşor pe strada Eroilor. Mai mult, nici maşina pompierilor nu ar avea pe unde intra în caz de incendiu. Credem că proprietarul garajului este un protejat al Primăriei Constanţa“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, unul dintre locuitorii blocului LD 4 B.

Citeşte şi

Cine-a pus garaju-n drum… Situaţie de tot râsul pe strada Eroilor sau pe cine acoperă Primăria Constanţa? (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii