Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:49 15 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GSP a început descărcarea încărcăturii biologice din Nava Queen Hind (galerie foto)

ro

28 Feb, 2020 18:27 1746 Marime text

Încă o veste bună după ce Nava Queen Hind a fost readusă la cheu.

GSP a început descărcarea încărcăturii biologice din nava Queen Hind.
 

Primul camion este încărcat de echipele noastre și va pleca, în scurt timp, către destinație. Nava începe să fie eliberată de încărcătura biologică. Etapele operaționale progresează conform planului agreat cu autoritățile abilitate.  

După ranfluarea cu succes a epavei Queen Hind, echipele GSP continuă operațiunile de descărcare și transport a încărcăturii biologice.  

Lucrăm, în continuare, la deschiderea unor culoare de acces pentru fiecare punte. Operațiunea este una de complexitate ridicată, care trebuie desfășurată în condiții de siguranță. Rețineți că epava trebuie decopertată pentru a asigura accesul utilajelor în interior, în spații labirintice și înguste.

Enumerăm etapele planificate pentru operațiune:

1. Pregătirea epavei pentru operațiunea de descărcare (îndreptare cu winch-uri, spălare a punților)

2. Specialiștii GSP acționează pentru asigurarea accesului utilajelor la încărcătură. 

3. Începerea operațiunilor de descărcare a leșurilor cu: graifer telecomandat, mini încărcătoare motorizate și transpaleți pentru zonele înguste (rețineți fapul că spațiul în interiorul navei este limitat, spațiul dintre unele punți este de aproximativ 1 m înălțime) 


4. Încărcarea leșurilor în containere etanșate și transportarea acestora cu mașini autorizate DSV la unitatea de incinerare din județul Tulcea.

GSP este o companie care activează zilnic în lucrări și operațiuni cu grad mare de risc. Prin urmare, standardele noastre de sănătate, mediu, siguranță și calitate sunt ridicate la cele mai înalte niveluri din industrie. Echipele GSP beneficiază de training specializat pentru siguranță. Siguranța și securitatea angajaților noștri, alături de siguranța mediului, este de prioritate maximă, a subliniat GSP.

Primul camion încărcat cu material biologic a plecat, în condiții de siguranță, către destinație. Echipele GSP vor continua să lucreze, 24h/24, inclusiv în zilele de week-end, pentru descărcarea Queen Hind de material biologic și transferul acestuia către destinaţie. 


Sursa foto: GSP

Citește și: Portul Midia Nava Queen Hind a fost readusă la cheu (galerie foto+video)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii