Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul de spitale MEMORIAL din Turcia deschide birou de reprezentanță la Constanța

ro

18 Mar, 2024 16:35 652 Marime text
  • MEMORIAL, unul dintre cele mai mari grupuri medicale din Turcia, inaugurează o reprezentanță oficială în Constanța.

Aici, pacienții pot afla informații de interes despre soluțiile medicale de ultimă generație disponibile în cadrul MEMORIAL Hospitals Group, direct de la reprezentanții spitalului, și beneficiază de sprijin și îndrumare în accesarea serviciilor medicale, fie consultații, a doua opinie medicală (second opinion) de la medici reputați turci, analize sau tratamente de specialitate.

Reprezentanța MEMORIAL din Constanța se află pe str. B-dul. Tomis nr. 54 , vis-à-vis de Primăria Constanța și poate fi contactată la telefon +40732.056.273 sau via email memorialconstanta@memorial.com.tr



Reprezentanța locală din Constanța asigură pacienților ce doresc să se trateze în Turcia, la spitalele MEMORIAL, asistență completă de la primul contact cu spitalul, până la externare: traducerea și trimiterea dosarului medical, estimarea costurilor de diagnosticare și tratament, consiliere în ceea ce privește spitalizarea și alegerea medicului potrivit, menținerea legăturii cu medicii și asigurarea serviciilor de traducere în spital.

„Turcia este una dintre cele mai căutate destinații medicale în Europa și numărul pacienților români care vin la spitalele MEMORIAL este în creștere în fiecare an. Ne dorim ca reprezentanța deschisă în Constanța să funcționeze ca un hub medical regional, care să faciliteze pacienților din Dobrogea accesul la servicii medicale de calitate, acordate de medicii noștri, experți reputați la nivel internațional.

De asemenea, intenționăm să aducem aici periodic medici din cadrul spitalului nostru, care să informeze pacienții români despre tratamentele disponibile pe specialitățile căutate de către aceștia. În cadrul spitalelor MEMORIAL, realizăm investigații și tratamente dintr-o gamă extinsă de specialități medicale, iar una dintre ariile pe care ne concentrăm în prezent o reprezintă terapiile inovatoare în oncologie, care oferă șanse crescute de vindecare pacienților afectați de cancer”, a declarat Hacim Çarıklı, director coordonator internațional


În anul 2023, peste 2300 pacienți români s-au tratat la Spitalele MEMORIAL din Turcia, în creștere față de anul anterior, pacienții români reprezentând al treilea cel mai mare număr din totalul pacienților internaționali ai grupului de spitale. Serviciile medicale accesate cu precădere de români au fost cele de oncologie, chirurgie generală, transplant organe, ortopedie, FIV, precum si consultații de tip second opinion.



Alte tratamente solicitate au fost cele de ortopedie, cardiologie și chirurgie cardiovasculară. Spitalele MEMORIAL din Turcia oferă servicii de diagnostic și tratament în peste 92 specialități medicale și deține centre medicale de competență în: oncologie, transplant hepatic, transplant renal, medicină cardiovasculară, chirurgie generala, neurochirurgie, radiologie intervențională și microterapie, urologie, FIV, pediatrie, ORL, estetica, medicina nucleara.

În Centrele MEMORIAL de Transplant Hepatic, activează echipe ce reunesc personal academic de renume și medici specialiști, personal medical standardizat internațional, specializat în îngrijirea pacienților după transplantul de organe. Transplanturile hepatice sunt efectuate cu succes pentru copii și adulți, atât cu donatori vii, cât și cu donatori în moarte clinică. Departamentul de transplant de organe coordonează întreg procesul operațional, dar și laboratorul, unitățile de imagistică, sălile de operații, terapie intensive.

Cooperarea medicală și calitatea serviciilor pentru pacienți au devenit referință pretutindeni în lume. Chirurgi din cele mai importante spitale din lume, în principal din SUA, precum și din universități renumite din Turcia, participă la programele de formare desfășurate în Centrul MEMORIAL de Transplant Hepatic pentru a învăța procedura de transplant. Realizările medicilor au intrat în literatura medicală internațională, echipele medicale de la Centrele MEMORIAL de Transplant Hepatic reușind să efectuează și transplanturi de ficat fără pierderi de sânge pe lângă tehnicile chirurgicale speciale.

Citește și
Heka Hospital Recunoașterea timpurie a simptomelor care necesită îngrijiri de urgență poate salva vieți
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii