Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, obligată să achite Administrației Porturilior Maritime peste 150.000 de euro. Decizia nu este definitivă

ro

12 Nov, 2023 10:53 1270 Marime textTribunalul Constanța a obligat Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL la plata în favoarea Companiei Naționale Administrația Porturilior Maritime SA a sumei de 534.235,77 lei (mai bine de 100.000 de euro).
 
Banii reprezintă,conform minutei judecătorești, „rest de plată cu titlu de penalităţi de întârziere aferente capătului I de cerere“.
 
Mai mult, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL a mai fost obligată la plata în favoarea Companiei Naționale Administrația Porturilior Maritime a sumei de 50.521,03 euro, „reprezentând penalităţi de întârziere aferente capătului II de cerere“.
 
În final, Grup Servicii Petroliere Shipyard a mai fost obligată la plata în favoarea Companiei Naționale Administrația Porturilior Maritime a sumei de 29.248,06 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 27.248,06 lei reprezentând taxă judiciară de timbru şi 2000 lei reprezentând onorariu de expert.
 
Decizia Tribunalului nu este una definitivă!
 
Potrivit Termene.ro., SC Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL are sediul social în Portul Constanța, se ocupă de fabricarea de constructii metalice și părți componente ale structurilor metalice, iar ca asociați apar GSP Holding SA, cu 99.944285 %, din Luxemburg, și Comanescu Gabriel Valentin, cu 0.055715 %.
 
Administratorii companiei sunt Bratu Mihai Dumitru și Comanescu Gabriel Valentin.
 
Pentru anul 2020, cu aproape 100 de angajați, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 68.753.399 de lei și o pierdere netă de 5.189.966 de lei. 

Potrivit Termene.ro, Gabriel Valentin Comănescu apare în Vega Turism SA, Comproiect 92 SA, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL, Izvor M.D. Cringu SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol SRL, Providence Energy SRL, Texrom Well Management SRL, GSP Power SRL, Gino-Impex SRL, Euro Shipping Logistic SRL, GSP Offshore SRL dar și în UGM Energy Trading SRL – faliment.
 
În trecut, Comănescu a figurat în Global Operation SRL, Clubul Casa cu Lei SA, Algoritm Consult SRL, Romanien Production And Trading Company SA, R.P.T. Oil SRL, R.P.T.Grup SRL și Emicom International SRL, radiate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
GSP Offshore SRL, controlată de Gabriel-Valentin Comănescu, și-a mutat sediul social, din Constanța în Voluntari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii