Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Giurgiu. Cum a fost prins un băiat de 19 ani la volan de polițiști

ro

06 Sep, 2023 10:20 797 Marime text
foto: Pexels
  • În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. 

Marți, 5 septembrie a.c., ora 20.07, polițiștii giurgiuveni au depistat, pe D.N.5, în localitatea Daia, județul Giurgiu, un bărbat, de 69 de ani, din localitatea Voluntari, județul Ilfov în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot marți, 5 septembrie 2023, la ora 22.20, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitatea Daia, județul Giurgiu în timp ce conducea pe strada Cireșului, din localitatea Plopșoru, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 

„Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere“, spune IPJ Giurgiu. 

Citește și:

Două incendii, în ultimele ore, stinse de pompierii din Giurgiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii