Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Martin, fostul prefect al judeţului Constanţa, condus mâine pe ultimul drum

ro

17 Feb, 2020 12:08 2653 Marime text
Fostul prefect al judeţului Constanţa, Gheorghe Martin, va fi condus mâine pe ultimul drum. Acesta va fi înmormântat la Cimitirul Central din Constanța. 

IPS Teodosie va oficia la Catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel, de la ora 7.30 Sfânta Liturghie, iar de la ora 11.00 slujba de înmormântare a lui Gheorghe Martin.

Gheorghe Martin a decedat în cursul nopţii de 15-16 februarie, după o lungă suferinţă, şi a fost depus, ieri, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Constanţa. În luna martie ar fi împlinit 72 de ani.

Gheorghe Martin s-a născut în ziua de Buna Vestire a anului 1948. A fost prefect al judeţului Constanţa între anii 2002 şi 2005. Ulterior, după ce a renunţat la funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, a asigurat interimatul Organizaţiei Judeţene a Partidului Conservator Constanţa, fiind ales preşedinte câteva luni mai târziu. În noiembrie 2007, a demisionat şi din această funcţie, deoarece nu a realizat un scor electoral de minimum 5%, aşa cum ceruse conducerea centrală a partidului.
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii