Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Frigioi „Nu mă înscriu în cursa pentru şefia ACoR Constanţa"

ro

06 Sep, 2012 01:00 1729 Marime text
Frigioi_-_Gheorghe_Frigioi.jpgPrimarii din judeţ, membri ai Asociaţiilor Comunelor din România (ACoR), se reunesc, astăzi de la ora 11.00, în sesiune ordinară, în cadrul Adunării Generale a ACoR. Evenimentul are loc în aula Bibliotecii I. N. Roman din Constanţa.

Unul dintre motivele întrunirii îl constituie alegerea preşedintelui ACoR pe Constanţa.

În acest context, primarul de la Crucea, Gheorghe Frigioi, dezminte zvonurile potrivit cărora el s-ar fi înscris în cursa pentru şefia ACoR Constanţa. „Nu candidez pentru nicio funcţie. Sub nicio formă nu mă înscriu în cursa pentru şefia ACoR Constanţa. Probabil, în urma şedinţei Consiliului Director al ACoR Constanţa, organizată vinerea trecută la Lumina, am fost înţeles greşit atunci când am spus că ar trebui să treacă prin această funcţie de reprezentare toţi colegii din Consiliul Director, consiliu din care fac şi eu parte", a precizat primarul Gheorghe Frigioi.

 Frigioi_-_Gheorghe_Frigioi_2.jpg

Şeful autorităţii locale a mărturisit că o astfel de funcţie de reprezentare i se potriveşte unui primar care are posibilitatea să alerge foarte mult şi care poate să ajungă uşor la Constanţa şi la instituţiile din capitală, întrucât funcţia de preşedinte al ACoR Constanţa presupune şi ocuparea postului de prim-vicepreşedinte al ACoR la nivel naţional. Amintim că potrivit unui comunicat de presă, în cadrul Adunării Generale vor avea loc alegerile pentru Consiliului Director al Filialei Judeţene Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România, precum şi pentru cenzorul acesteia. Noii aleşi vor fi mandataţi să reprezinte ACoR, timp de patru ani, în mandatul 2012 - 2016. Mariana Gâju, actualul preşedinte al Filialei Constanţa şi în acelaşi timp prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Comunelor din România la nivel naţional, va prezenta în cadrul Adunării Generale raportul de activitate pentru perioada 2008 - 2012, proiectele derulate în ultimii patru ani, bugetul de venituri şi cheltuieli al filialei ACoR Constanţa, precum şi a raportului Comisiei de cenzori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii