Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GB Indco SRL a câștigat în fața SN Nuclearelectrica. Contestația a fost admisă

ro

14 Sep, 2020 00:00 4176 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația formulate de GB Indco SRL
  • A contestat procedura licitației organizată de Societatea Națională Nuclearelectrica

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia cu numărul 1627/C2/1752 din data de 10.09.2020 privind rezultatul unei contestații depusă de o firmă din București împotriva rezultatului licitației organizată de către Societatea Națională Nuclearelectrica.

Prin contestația nr. 2079/20.08.2020, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 34975/21.08.2020, formulată de S. “GB Indco” SRL, cu sediul în București, Bd. Dimitrie Cantemir, reprezentantă legal prin administrator Vârcolici Alexandru și convențional prin cabinet de avocat “Tomescu Grigore”, cu sediul profesional în București, în calitate de entitate contractantă, în cadrul procedurii de atribuire, prin licitație deschisă, organizată în vederea încheierii unui acord-cadru având ca obiect „Materiale și echipamente de protecție sanitară a personalului pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus”, LOT 4 - Dezinfectant lichid pentru mâini, cod CPV 33140000-3- Consumabile medicale (Rev.2), s-a solicitat, anularea acestuia, în partea referitoare lotului 4, obligarea entității contractante la reevaluarea tehnică a ofertei declarate câștigătoare pentru lotul 4, precum și obligarea entității contractante la plata cheltuielilor de judecată, în cuantum de 1.500,00 lei.

Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul decide: „Admite contestația formulată de S. “GB Indco” SRL, în contradictoriu cu Societatea Națională Nuclearelectrica SA, în calitate de entitate contractantă. Anulează raportul procedurii nr. 9842/13.08.2020, în partea care privește admisibilitatea ofertei desemnată câștigătoare, pentru lotul 4, precum și actele subsecvente. Obligă entitatea contractantă la reevaluarea ofertei amintite, cu respectarea dispozițiilor legale și a celor evocate în motivare, în termen de 10 de zile de la primirea deciziei. Obligă entitatea contractantă la plata cheltuielilor de judecată către S. “GB Indco” SRL, în sumă de 1.500 lei. Obligatorie. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii