Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Un cetățean din Siria, depistat la frontiera de sud a țării

ro

24 May, 2021 16:18 1081 Marime text


 
  • Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat la frontieră, un cetățean sirian care a trecut ilegal graniţa din Bulgaria în România.
În data de 22 mai a.c, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 11.00, a fost observată, în zona de responsabilitate, pe comunicaţia Negru Vodă - Comana, o persoană care se deplasa, pe jos, dinspre teritoriul statului vecin, spre interiorul tării.

Deoarece cetăţeanul străin nu îşi justifica prezenţa în zonă, acesta a fost condus de poliţiştii de frontieră la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, colegii noștri au stabilit faptul că este cetățean sirian, în vârstă de 44 ani şi a trecut ilegal frontiera din Bulgaria în România.

În cauză, se derulează verificări cu privire la încălcarea regimului juridic al frontierei de stat, cetățeanul sirian fiind preluat de autoritățile de frontieră bulgare, în baza protocolului româno-bulgar în vederea continuării cercetărilor.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii