Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Controale la stațiile de carburanți în Constanța! Zeci de nereguli constatate

ro

01 Sep, 2023 13:36 1009 Marime text
Benzină, Sursa foto: Pexels
  • Totalul punctelor de lucru verificate este de șase.

UPDATE

Prefectura a anunțat că verificările au avut loc în municipiul Constanța. De asemenea, doar un echipament a fost sigilat în urma controalelor. 

Știrea inițială

După tragedia de la Crevedia, zeci de controale au avut loc la stațiile de carburanți din țară. Astfel că, la Constanța,  Prefectura a anunțat concluziile în urma acestor verificări. 

Mai jos se află rezultatele controalelor efectuate ieri, 31 august 2023, la instituțiile publice/operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv GPL: 

Total puncte de lucru verificate - 6;

Total efective angrenate - 24 (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța; Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat; Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier; Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța; Inspectoratul de Poliție Județean Constanța; Agenția Națională de Administrare Fiscală - Direcția Regională Antifraudă Fiscală Constanța; Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța; Biroul Vamal de Frontieră Constanța);

Total nereguli constatate - 20 (printre care, funcționare fără autorizație de securitate la incendiu; nerespectarea distanței legale față de proximități);

Total măsuri dispuse în urma neregulilor constatate - 7;

Total sancțiuni contravenționale aplicate - 17 (8 amenzi; 9 avertismente);

Valoare sancțiuni contravenționale aplicate - 130.000.

Citește și:

Controale la toate staţiile de carburanţi şi GPL din ţară. Ultimele verificări din județul Constanța, efectuate în 2022 (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii