Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Fotografiile l-au lăsat fără portofel! Pățania unui bărbat de 55 de ani

ro

04 Jun, 2023 14:59 1459 Marime text

Fotografiile l-au lăsat pe un băcăuan fără portofel, dar jandarmii fălticeneni i-au făcut ziua mai frumoasă, restituindu-i bunul pierdut.

Colegii noștri, din cadrul Detașamentului de Jandarmi Falticeni, aflați în timpul serviciului, au găsit un portofel care conținea suma de 1602 lei și un card bancar., transmit oficialitățile sucevene. 

Aceștia au efectuat verificări, iar în urma acestora s-a constatat că portofelul aparținea unui bărbat în vârstă de 55 de ani, din Bacău, aflat în trecere prin Fălticeni.

Bărbatul s-a oprit să facă câteva fotografii, punând portofelul pe plafonul mașinii, iar la plecare a căzut. 

Recunoscător pentru gestul camarazilor noștri, proprietarul le-a mulțumit pentru modul exemplar în care au acționat. Acesta nu este primul exemplu remarcabil al jandarmilor fălticeneni cu care ne mândrim, dar este o dovadă vie că spiritul civic și profesionalismul ne definesc.

Vă recomandăm să acordați o atenție sporită bunurilor dumneavoastră, iar în situația în care găsiți obiecte pierdute, le puteți preda celei mai apropiate unități de poliție, transmite Sergent major Botezatu Roxana Iuliana, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava. 



Citește și: Student agresat într-o stație! Ce spune Poliția despre eveniment și despre făptași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii